De Tuinier bvba

© De Tuinier bvba 2012 - Krekelstraat 30 - 9052 Zwijnaarde - Tel - fax:  09/222.06.93 Gsm: 0475/58.20.11 - info@detuinier.be


Vacatures

Tuinarbeider


Wij zijn op zoek naar een arbeider die voornamelijk zal instaan voor het onderhouden van privé tuinen en rond bedrijven in de ruime omgeving van Gent.

U hebt een positieve ingesteldheid, U bent stipt en u werkt steeds met oog voor detail. U bezit minstens 2 jaar werkervaring in de tuinbouwsector. Uiteraard zorgen wiij bij De Tuinier bvba voor een continu doorgedreven opleiding.

Belangrijke vaardigheden:

U hebt zin voor verantwoordelijkheid en neemt graag initiatief.
U bent klantgericht en hebt een verzorgd voorkomen.
U bent zorgvuldig en precies.

Rijbewijs BE vereist.

Solliciteren kan via mail: info@detuinier.be

Winterdienst

De Tuinier is gespecialiseerd in het strooien en ruimen van uw parking!

Meer

Ruimen van parkings & brandwegen

Tijdens de wintermaanden zorgt de Tuinier voor uw veiligheid op de weg door het strooien van autosnelwegen en fietspaden.

Andere services

De Tuinier heeft tijdens het winterseizoen permanent 2 a 3 ploegen ter beschikking. Afhankelijk van het soort terrein kunnen zij onmiddellijk uitrukken met de vrachtwagen, tractor of bulldozer.

Materiaal

Terrasplant in the picture: Agapanthus

Afrikaanse lelie (Agapanthus) is een geslacht dat behoort tot de eenzaadlobbigen. Het geslacht bevat hooguit twintig soorten bolgewassen die van nature voorkomen in Zuid-Afrika. In Europa zijn het populaire tuinplanten.


Voor de kweek is voedzame, goed ontwaterde grond nodig. Tevens verlangen de planten veel zon (zeven uur per dag). Tijdens de groei hebben ze veel water nodig. In een krappe pot gedijen ze het best.

Afrikaanse lelies zijn niet winterhard en hebben in deze tijd een dikke bedekking van stro of ander warmteabsorberend materiaal nodig. Er mag 's winters niet te veel water worden gegeven.


De planten bloeien van juli tot augustus.